پالتیکو: اتحادیه اروپا به ویتکاف اعتماد ندارد رسانه عبری: تماس‌ها درمورد توافق امنیتی با سوریه به بن‌بست رسیده است خطیب‌زاده: هدف ما جلوگیری از جنگ بعدی است و نه آمادگی برای آن دبیرکل حزب الله: اشغال حتی یک وجب از خاک لبنان را نمی‌پذیریم سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز برای حمله زمینی به ونزوئلا تصمیمی نگرفته است زهران ممدانی: نتانیاهو به نیویورک بیاید بازداشت می‌شود نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق؛ ائتلاف «الاعمار والتنمیه» در صدر + جزئیات  بن سلمان برای دیدار با ترامپ به آمریکا رفت روس اتم: ساخت واحد‌های ۲ و ۳ نیروگاه بوشهر طبق برنامه پیش می‌رود «پ. ک. ک» از مرز عراق و ترکیه عقب‌نشینی کرد افشاگری تلگراف از شیوه عضوگیری داعش در انگلیس با هوش مصنوعی غریب‌آبادی: به هر قطعنامه‌ای علیه ایران در آژانس پاسخ می‌دهیم ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق

شلیک اخطار «اف-۱۶» به هواپیمای در حال پرواز هنگام حضور بایدن در مراسم ۱۱ سپتامبر

نیروی هوایی آمریکا از شلیک اخطار یک جنگنده «اف-۱۶» برفراز شهر «آنکوریج» در ایالت آلاسکا هنگام حضور «جو بایدن» به مناسبت یادبود ماجرای ۱۱ سپتامبر خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۳ - ۲۱ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 12
کد خبر: ۲۰۳۷۹۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ مقامات نظامی آمریکا روز سه شنبه گفتند که یک فروند هواپیمای کوچک که بدون هماهنگی وارد حریم هوایی مکان حضور رئیس جمهور آمریکا شده بود توسط توسط یک جت «اف-۱۶» رهگیری شد و خلبان به عنوان هشدار به سمت آن شراره‌های منحرف کننده شلیک کرد.

به گزارش وبگاه «استرایپس» ستاد فرماندهی نیروی هوایی ایالات متحده اعلام کرد که این هواپیما از نوع «پایپر سوپرکلاب» ساعت ۱۱:۵۰ صبح دوشنبه به وقت محلی وارد حریم هوایی محافظت شده «آنکوریج» در ایالت آلاسکا شد و به دنبال کشف شدن آن توسط بخش هوانوردی توسط یک جت اف-۱۶اسکورت شد.

دراین حادثه هواپیمای جنگنده برای جلب توجه خلبان شراره‌های منحرف کننده (فلر) شلیک کرد. جو بایدن برای سخنرانی به مناسبت ماجرای ۱۱ سپتامبر به این شهر سفر کرده بود. مقامان نظامی آمکریکا به دلایال امنیتی به جزئیات بیشتر این حادثه اشاره‌ای نکرده‌اند.

ایر فورس وان، هواپیمای ریاست جمهوری آمریکا بعدازظهر دوشنبه «آلاسکا» را بدون حادثه ترک کرد.

پیشتر نیز چنین حوادثی در آمریکا اتفاق افتاده بود به طوریکه در یک مورد جنگنده‌های ارتش این کشور برای رهگیری یک هواپیما که حریم هوایی «واشنگتن دی‌سی» پایتخت آمریکا را نقض کرده، ماموریتی انجام دادند. در پی این اتفاق، در کاخ سفید وضعیت امنیتی و منع تردد اعلام و برای کنگره هم دستور تخلیه امنیتی صادر شد.

کمتر از ۳۰ دقیقه بعد، نیروی هوایی آمریکا بدون ارائه توضیحات بیشتر، اعلام کرد که پرنده متجاوز، «متخاصم» نبوده است. همزمان با سفید اعلام شدن وضعیت، دستور منع تردد کاخ سفید و تخلیه کنگره هم لغو شد. / فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار